Tips om je koffer in te pakken

Tips om je koffer in te pakken

Voordat je op vakantie gaat moet de koffer weer ingepakt worden. Het is lastig om dan in te schatten wat je nodig hebt, en zorgen dat je niet te veel meeneemt. Wij geven je een paar tips voor het inpakken van je koffer.

Een lijstje maken

Het is verstandig om een tijd van tevoren alvast te beginnen met een lijstje. Op dat lijstje zet je dingen die je mee moet nemen. Als je er op tijd mee begint kun je er altijd dingen aan toevoegen. Je vergeet namelijk altijd om er iets op te zetten dus als je er een aantal dagen overheen laat gaan dan herinner je weer een aantal dingen.

Ruimte besparen

Misschien heb je er al wel eens van gehoord maar het rollen van je kleding bespaart echt ruimte in je koffer. Door het te vouwen en stapelen neem je veel meer plek in beslag. Daarom raden wij je altijd aan om te rollen. Op deze manier blijft het ook goed strak naast elkaar liggen en gaat het niet door heel je koffer heen. Je kunt er ook nog voor kiezen om vacuüm zakken te gebruiken om nog meer ruimte te besparen.

Voorzieningen controleren

Controleer met het hotel welke voorzieningen daar allemaal aanwezig zijn. Denk hierbij aan bijvoorbeeld handdoeken, badslippers of een badjas bijvoorbeeld. Misschien dat je zelfs strandhanddoeken kunt lenen van het hotel. Dit bespaart heel erg veel ruimte in je koffer als je die niet mee hoeft te nemen op vakantie. Vooral als je het niet mee hoefde te nemen en je dat wel gedaan hebt.

Om niet voor verrassingen te staan check altijd tot welk gewicht je koffer mag. Zorg er dan ook voor dat hij gewogen wordt voordat je naar het vliegveld gaat. Dit voorkomt problemen voor je vakantie.

 

©2024 De beste vakantiedeals - Zoekeenvakantie.nl | Privacy statement