Particulier Chalet: F71 | 4 pers.


Omschrijving:

Particulier Chalet F71 is gelegen op het jaarplaatsenpark van Ackersate. Het chalet biedt plaats aan 4 personen. Je huurt dit chalet via Ackersate van een particulier.

Dit nieuwe chalet (2023) is modern, licht en stijlvol ingericht. Chalet F71 bevindt zich aan de buitenzijde van het vakantiepark: vanuit de woonkamer kijk je uit op de bossen. De openslaande deuren geven net dat extra vakantiegevoel. De sfeervolle woonkamer is voorzien van een fijne zithoek. De grote raampartijen geven het geheel een lichte en open uitstraling. Er is een smart tv en internet aanwezig.  Dit chalet heeft 2 slaapkamers: 1 met een tweepersoonsbed en 1 met twee losse bedden. De slaapkamers hebben genoeg opbergmogelijkheden.
De ruime, strakke tuin met groot terras is volledig omheind. Het chalet is omgeven door drie grote bomen, wat zorgt voor voldoende schaduw. Gedurende de dag zijn er zon- en schaduwplaatsen op het terras. Parkeren van de auto kan naast het chalet. 

 

De accommodatie is huisdier- & rookvrij. Lakenpakketten zijn verplicht af te nemen: bestaande uit een onderlaken, dekbedovertrek en kussensloop. Het is verboden in de accommodatie te gourmetten, steengrillen, fonduen of frituren.Webwinkel: Ackersate
 
Prijs: € 377.00
 

©2024 De beste vakantiedeals - Zoekeenvakantie.nl | Privacy statement