Bosvilla | 4 pers.


Omschrijving:

Kom genieten in de luxueuze Bosvilla voor 4 personen. De mooie grote ramen bieden uitzicht op het omringende groen, waar nieuwsgierige eekhoorntjes tussen de boomtakken dartelen en de vogels hun mooiste lied zingen.  
De woonkamer met open keuken is een plek waar heerlijk kunt ontspannen, een mooi boek kunt lezen en heerlijk uitgebreid kunt tafelen. De ruime leefruimte is voorzien van een televisie. Bij mooi weer, kunt u de terrasdeuren openen en genieten op het overdekte terras.  De moderne keuken is compleet uitgerust met een combi-oven, inductie kookplaat, koelkast met vriesvakje, waterkoker, koffiezetapparaat( filter nr 4 ) en standaard keukeninventaris. Een klein service setje ligt voor u klaar, bestaande uit: 1 rol toiletpapier, 1 dweil, 1 vaatdoek, 1 vuilniszak, 1 pedaalemmerzak, 1 afwasborstel, 1 zakje afwasmiddel, 1 doosje lucifers en 1 schuursponsje. De luxe badkamer is van alle gemakken voorzien met een heerlijke inloopdouche, badmeubel en toilet.

De comfortabele slaapvertrekken in de Bosvilla hebben een schuifdeur kledingkast. De twee slaapkamers zijn allebei zonder stapelbed. Door de bedden opzij te schuiven, kan er een kinderbedje bij geplaatst worden. Het bedlinnen bestaat uit onderlaken, dekbedovertrek en kussensloop en is aanwezig voor het aantal gereserveerde personen. 

Praktisch:

De serviceset bestaat uit: 1 rol toiletpapier, 1 dweil, 1 vaatdoek, 1 vuilniszak, 1 pedaalemmerzak, 1 afwasborstel, 1 zakje afwasmiddel, 1 doosje lucifers en 1 schuursponsje.Een kinderbedje kan bijgeplaatst worden in de kamer met twee losse bedden. Door de bedden opzij te schuiven zijn beide bedden toegankelijk via het voeteind.Honden zijn niet toegestaan en de accommodatie is rookvrij.Lakenpakketten zijn verplicht om af te nemen en bestaan uit een onderlaken, een dekbedovertrek en een kussensloop.Webwinkel: Ackersate
 
Prijs: € 284.25
 

©2024 De beste vakantiedeals - Zoekeenvakantie.nl | Privacy statement