Basis Extra


Omschrijving:

De Basis Extra kampeerplaatsen zijn gelegen aan de overkant van de Harremaatweg. Hier is een groot grasveld waarop kampeerplaatsen zijn gesitueerd. Gemiddeld zijn de plaatsen 100 m² en helemaal gelegen op het gras. De auto kan dichtbij op de parkeerplaats worden gezet en naast de kampeerplaatsen bevindt zich het sportveld, een prachtige speeltuin en de dierenweide. Voor het zwembad, horeca, animatie en andere voorzieningen moet de weg worden overgestoken. Midden op het Basis Extra Kampeerveld bevindt zich een centrale overdekte ontmoetingsplaats waar men gezellig samen kan komen.

Er is een eigen sanitairgebouw bij dit kampeerveld aanwezig, waar ook water gehaald kan worden. De plaatsen zelf hebben geen watertappunt of waterafvoer. De 10 ampere elektra wordt vanuit verdeelkasten naar de plaats gebracht. Het Basis Extra kampeerterrein is voorzien van internet, maar heeft geen televisiesignaal. Maximaal 1 huisdier per plaats is toegestaan.


Kenmerken voor de Basis Extra kampeerplaatsen zijn:

Op gras gesitueerde plaatsenWater centraal in vanuit het sanitairgebouwGeen tv ontvangst, maar wel internetDichtbij een speeltuin, de dierenweide en het sportveld
 


Webwinkel: Ackersate
 
Prijs: € 109.00
 

©2024 De beste vakantiedeals - Zoekeenvakantie.nl | Privacy statement